Dierenartspraktijk

Peter van Werven

Spreekuur - Openingstijden

dierenarts peter van werven openingstijden kleine huisdieren klok

 

Belangrijke informatie m.b.t. (vervallen) spreekuur/maatregelen coronavirus

 

Zoals u ongetwijfeld uit de diverse media hebt vernomen zijn er vanuit de overheid diverse maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook wij hebben ons beraden hoe hier mee om te gaan.

Onze praktijk blijft gewoon geopend, maar het reguliere spreekuur is komen te vervallen. We vragen u daarom vooraf (telefonisch) een afspraak te maken.

Om menselijke contacten te minimaliseren vragen we u om met slechts 1 begeleider binnen te komen.

Bent u ziek (koorts, verkoudheids-/griepachtige verschijnselen), bent u in een risicogebied in het buitenland geweest of heeft u contact gehad met patiënten met een verdenking of een bevestigde corona-infectie, blijf dan thuis en laat iemand anders met uw dier komen.

We geven geen handen en we willen u vragen om op 1.5 meter afstand van elkaar te blijven. Na elk consult wassen de dierenartsen hun handen. Indien gewenst is er ook voor u de mogelijkheid om uw handen te wassen en te ontsmetten.

 

Om overbelasting te voorkomen is de mogelijkheid om te e-mailen via de website tijdelijk buiten werking. Wij helpen u telefonisch (0528-342133) graag verder.

 

 

 

DAP P. van Werven

Otto Zomerweg 75
7913AG Hollandscheveld
Telefoon: 0528-342133
Fax: 0528-341738

 

This site is under construction (Website testfase RC11 - 02 juni 2020)